Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Om du bara visste vad du betyder för mig

2012-12-29 | 21:37:28 | Vardag | Kommentarer 0
Hallå på er alla! Vi blev kvar en dag längre i sthlm, så en dag till med morfar. Vi har även varit i centrum och käkat på min favorit resurang här (kan inte namnet på den) åt en pizza denna gång och kan meddela att det måste varit den absolut godaste jag ätit i hela mitt liv. Dom har även den bästa pastan och lasagne. 
Jag har även skaffat mig en keps. Haha, jag som aldrig haft keps i hela mitt liv. Men vafan nån gång ska väl bli den första, right?
 
Imorgon blir det alltså hemfärd till skell igen. Hade gärna stannat här faktiskt, med morfar.
Och det blir ju nytt år på måndag/tisdag och jag kommer befinna mig i stan med lite folk. Hoppas ni får en soft kväll och en galen nyårs afton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback