Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

I had forgot how much I love photography

2013-02-04 | 21:27:00 | Porträtt | Kommentarer 2
Nikon D7000 + Tamron 28-75mm f/2.8
Model Sandra Lundström
 
Idag har jag haft en fotografering med Sandra. Blev en hel del go bitar enligt mig, var ett riktigt bra tag sedan vi fotade! Så helt från ingenstans fick Sandra ett jättesug efter en fotografering.
Vilket jag alltid välkomnar, måste ta upp mitt fotade nu. Har varit så jäkla lat den senaste tiden så har i princip inte fotat nått.
 
Jag ska förmodligen även fota min kusin inom kort. Känns bra att känna att man börjar jobba sig tillbaka, så om ni vill att jag ska fota er är det bara att höra av sig via mail eller till mig på facebook. Alla länkar till det finner ni längst upp i menyn.