Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Jag har en överraskning

2014-02-14 | 23:31:00 | Självporträtt | Kommentarer 2
Hej på er stackars själar som fortfarande tittar in hit, jag är evigt tacksam! Måste säga att det var länge sen sist nu, senast var ju för sjutton vid jul. Jisses vad jag är dålig på detta.
 
Men jag tänkte bara berätta att jag håller på med ett litet hemligt "projekt" just nu. Det kommer att påverka bloggen och jag måste säga att jag är sjuk pepp på att få dra igång det hela. Jag kan inte säga än vad det innebär så jag säger bara håll ögonen öppna både här på bloggen och på twitter om ni följer mig där. Det kan hända att jag avslöjar det tidigare på twitter, who knows.. 
Jag kommer såklart att meddela det här på bloggen så fort det är dags också. Men tills vidare får ni (förmodligen mest jag) vänta spänt. Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag. Byee!!