Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Beautiful view

2013-08-04 | 00:37:18 | Natur | Kommentarer 1
Nikon D7000 + Tamron 28-75mm f/2.8
 
Förra helgen var jag uppe i Vuoggatjålme för en fiskehelg med pappa, brorsan, kussen och morbror. Hade en super trevlig helg där uppe. Och helt otroligt vackert, bergen, utsikten var helt magisk.
Man måste uppleva det för att fatta hur fantastiskt det är. Inte sista gången jag är där måste jag säga. Mer bilder kommer jag lägga upp någon annan dag. Förlåt för att jag uppdaterat så kasst senaste tiden.

Kommentarer
Postat av: lovisa

Shit vad fint!!

Jag såg också att du har fotat med objektivet jag funderar på att köpa.. Om du har tid skulle jag bli sååå glad om du kunde säga några plus och minus med det? Vore supersnällt!!:)

2013-08-07 @ 22:32:24
URL: http://lovisaerika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback