Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Packat och klart

2013-08-10 | 11:25:43 | Vardag | Kommentarer 1
Om bara några timmar sitter jag på ett plan mot Turkiet. Som jag har längtat efter denna resa. Kommer bli så jävla skönt att få åka från Sverige nu när sommaren börjar lida mot sitt slut.
Så nu kommer bloggen stå helt still under en veckas tid, kommer hem på lördag nästa vecka. Då ska jag visa er alla underbara bilder jag kommer ta under resan. Ha det bra alla mina vänner så ses vi på en vecka. 

Kommentarer
Postat av: Pontus Granlund

Hej! Förlåt om du inte gillar reklam, ignorera isåfall. Jag har just nu igång en foto-tävling, där vinsten är 200kr från kamda.se Länk: http://photobypontus.blogg.se/2013/august/tavling-vinn-200kr-hos-kamdase-2.html

2013-08-21 @ 16:13:21
URL: http://photobypontus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback