Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Midsommar 2013

2013-06-23 | 16:49:23 | Vardag | Kommentarer 0
Nikon D7000 + Tamron 28-75mm f/2.8
 
Jag firade min midsommar som vanligt i Kusmark med min släkt. Jag hade väldigt trevligt, många härliga skratt, lekar och supergod mat.
Vi hade en typ 10kamp kanske, kom inte riktigt ihåg hur många lekar det var. Men en hel del var det.
 
Jag kan ju säga att jag är helt slut i kroppen idag, länge sen jag var så pass slut. Konstigt att det inte var så igår utan det kommer idag. Men jag ska försöka få igång kroppen nu, kanske tar en liten springtur nu när det är bra väder.
En sak till, idag är det bara 10 dagar TILLS JAG ÄR 18!! Fan tiden går så fort, jag kom fortfarande ihåg när jag hade typ 160dagar kvar och det kändes som att jag aldrig skulle bli 18 men aah mindre än 2 veckor nu. Längtar som faan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback