Daniel heter jag och är en helt vanlig kille från Skellefteå. 18år har jag funnits på denna jord. Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf i framtiden. Jag går andra året på mediaprogrammet, börjar mitt tredje år till hösten. På min blogg får ni följa mig i min vardag och kolla in mina bilder. Det kan även hända att jag slänger in något tips här och där också. Bara att hoppa på tåget och följa mig, if you like it.
Kontakt: dbphoto@live.se / d.brannstrom@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Jag har något att berätta

2013-09-11 | 12:22:00 | Vardag | Kommentarer 0

Hej på er alla. Jag har nu bestämt mig för att uppdatera dagligen. Jag hoppas jag kan hålla det för jag känner att jag vill börja komma igång med bloggningen igen nu. 
Jag funderar på att kanske börja göra lite videoinlägg också, tänkte att det kanske ger mig lite ny energi och ni får se något annat än bara bilder.. Hmm, jag ska fundera på det.
 
Just nu sitter jag och jobbar på med min svenska. Det går verkligen suuuuuper bra... Denna lektion har jag fasen i mig skrivit 4 rader!! HELT OTROLIGT. Det trodde jag inte om mig asså. Nä nu ska jag kanske åter gå till arbetet. See ya ma nerds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback